Welkom bij Chalets Les Hameaux du Cheiron

Droomt U ook van uw tweede huis als een beleggingsobject, voor de verhuur of als Uw eigen vakantiehuis of wilt U zich permanent vestigen? Wij helpen U graag om Uw droom te verwezenlijken. Het is van belang dat de woning volledig aansluit bij uw wensen. Daarom inventariseren wij samen met U Uw wensen met betrekking tot de aankoop van uw tweede woning.

Wij bieden U een deskundig netwerk, en begeleiden U door het gehele traject van aanvraag tot de uiteindelijke overdracht. Hier houdt het echter voor ons niet op, want onze kracht ligt in het bijzonder in de blijvende betrokkenheid na de aankoop.

Samen met ons deskundig netwerk en opdrachtgever YVM Invest, die al meer dan 40 jaar naam en faam heeft in de bouwwereld, zorgen wij ervoor dat uw droom niet op een deceptie uitloopt maar dat u met volle teugen kan genieten van het wonen in deze schitterende omgeving.

U bent dus verzekerd van een complete service en correcte prijs/kwaliteit verhouding.

Wij wonen en leven zelf in het mooie en zonnige Zuid-Frankrijk en kennen hier de weg. De plaatselijke begrippen en gewoonten kunnen wij voor u duidelijk en helder vertalen.